Sayfalar

26 Şubat 2015 Perşembe

Çikolata Dükkanı

Kıştan ve soğuktan bunalanlar kulübü üyelerinin çoğu, geçtiğimiz hafta sonu bizim gibi kendilerini dışarı attılar. E madem ilk cemre de düştü, hemen deniz kenarına koşalım dedik ve soluğu Moda'da aldık. 
Klasik bir Moda kahvaltısının ardından kahvelerimizi nerede içelim sorusunun cevabını Ferdoş verdi ve bizi Moda'da minicik bir dükkan olan Çikolata Dükkanı'na götürdü. Çikolata Dükkanı, kahvenin gerçek manada bahane olduğu bir mekan, giderseniz bana hak vereceksiniz :) 


Çikolata Dükkanın'da satılan tüm çikolatalar el yapımı, dükkan sahibinin dediğine göre sattıkları çikolataların tamamını atölyelerinde kendileri üretiyorlar. 
Kapıdan içeri girer girmez etrafınızı tap taze çikolata kokusu sarıyor.
İçeride toplam 4 masa var. Dilerseniz çikolatanızı take away olarak alabilir, ya da bizim gibi orada kahve eşliğinde yiyebilirsiniz. Bir de Asuman ismini verdikleri çilekli, çikolatalı, krem şantili bir tatlıları var ki o da acayip bi şey :)





Dükkan oldukça küçük, kapıdan girince sizi içinde çeşit çeşit çikolatalar bulunan bir çikolata dolabı karşılıyor. Zaten kokunun da etkisiyle insanın gözü dönüyor :) Ondan mı alsam bundan mı alsam diye düşünürken; size bir eldiven ve bir tabak veriyorlar. Biraz ondan, biraz bundan, ay biraz da şundan derken bir tabak dolusu çikolata almış oluyorsunuz :) 






Moda'ya gittiğinizde Caferağa Yeni Fikir Sokak'ta bulunan Çikolata Dükkanına uğrayıp taze çikolatalarını bir deneyin, bence pişman olmazsınız :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder