Sayfalar

5 Eylül 2013 Perşembe

Nikah Şekeri


Bilenleriniz vardır, Melihle birlikte düğün fotoğrafı çekiyoruz. Yaptığımız fotoğraf çekimlerinde ve konuk olduğumuz düğünlerde bu yaz pek çok nikah şekeri gördük, tattık ve fotoğrafladık :)
Nikah şekeri o kadar işin, telaşın arasında ufak bir ayrıntı gibi görünse de sadece bir şeker olmanın ötesine geçebilir. Nasıl mı?

  • TEMA Vakfına bağışta bulunabilir, kendiniz ve eşiniz adına küçük bir orman oluşturabilirsiniz. Bağış karşılığında Temanın size vereceği kartlar pek çok nikah şekerinden daha güzel ve anlamlı olacaktır.
  • Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfına (TEGV) bağışta bulunarak ihtiyacı olan çocukların eğitimine destek olabilirsiniz. TEGV sitesinde magnet, kitap ayracı, not defteri, anahtarlık gibi çeşitli seçenekler sunuyor. Aşağıda görünen not defteri şeklindeki nikah şekerleri çok sevdiğimiz arkadaşlarımız Sezin ve Burak'a ait.
  • LOSEV'e bağışta bulunarak lösemi hastası çocukların tedavisine katkıda bulunabilirsiniz. LOSEV'in LSV Dükkan (Ispanak) adı altında hazırlamış olduğu pek çok ürünü bulunuyor. Bunlardan nikah şekeri olmaya uygun olan kitap ayracı, magnet, sertifika gibi seçenekleri var. Biz de geçen yıl nikah şekerimizi LOSEV'den kitap ayracı olarak seçmiştik.  



Evlenme planı yapanlara duyurulur :)
Sevgiler.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder