Sayfalar

31 Temmuz 2014 Perşembe

Mimoza

Bu yaz yaptığımız Bodrum tatilimiz denizden çok yeme içme üzerine bir tatil oldu, her tatil biraz öyledir ama bu sefer sanıyorum biz biraz abarttık :)



Size bir arkadaşımın önerisi üzerine gittiğimiz Mimoza Restoran'dan bahsetmek istiyorum. Mimoza, Bodrum Gümüşlük'de yer alıyor, deniz kenarında yan yana sıralanmış balık lokantalarının en sonundaki restoran. Fiyatların yüksek olduğunu söyleyebilirim buna rağmen yer bulmakta zorlanıyorsunuz, önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyor. Bize şans eseri restoranın en romantik masasında oturduk, masamız en uçta kumsal tarafındaydı. Diğer masalardan biraz izole konumlanmış masamızda, yan masalardan gelecek konuşma sesleri yerine dalga sesleri eşliğinde yemeğimizi yedik.










Meze olarak kabak çiçeği dolması (sanırım her gittiğim yerde yedim, en güzeli Mimoza'daydı), deniz börülcesi, köpoğlu, yoğurtlu semiz otu; ara sıcak olarak kalamar; balık olarak da Lagos sipariş ettik. Yediğimiz her şeyden memnun kaldık. En son tatlı olarak irmik helvası, minik birer parça baklava ve karışık meyve tabağı ikram ettiler, biz de onları kırmadık ve tabi ki hepsini silip süpürdük :)











Fotoğraflar akşam çekildikleri için biraz karanlık, umuyorum mekanın ambiyansı ile ilgili fikir verebilmiştir. 
Bodrum'da bulunduğunuz bir akşam romantik bir akşam yemeği yemek isterseniz Mimoza sizin için doğru adres olabilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder