Sayfalar

23 Aralık 2013 Pazartesi

Eminönünde Kahve Durağı

İstanbul'da yaşayıp, İstanbulu yaşayamayanlardan olmamak için her fırsatta gezmek, dolaşmak mümkün olduğunca da farklı yerler denemek gerekiyor.
Geçtiğimiz pazar günü, Bahtımla kız kıza Eminönü gezmesi yaptık. Yılbaşı öncesi Eminönüne gidip Nimet Abla bilet kuyruğundan bahsetmemek olmaz, nasıl bir kalabalıktı o öyle. Tabi ki o soğukta bekleyemedik, biletlerimizi başka yerden aldık, ne yapalım büyük ikramiye bu yüzden çıkmayacaksa çıkmasın :)
Biletlerimizi aldıktan sonra kahve içip, tatlı yiyebileceğimiz bir yer ararken Brewcoffeeworksü fark ettik.


Brewcoffeeworks

İsmi brewcoffeworks ama cafeden çok pastaneye benzediğini söyleyebilirim. Yüksek tavanlı, güzel dekorlu, lezzetli tatlıları ve kahveleri olan farklı bir mekan. Zaten başta bizi kendine çeken de bu güzel dekoru ve yüksek tavanıydı. Yediğimiz tatlılardan ve içtiğimiz kahvelerden de memnun kalınca hakkında iki satır yazmak istedim.

Brewcoffeeworks

Brewcoffeeworks

Kremalı, Cevizli kek

Limonlu Cheesecake

Latte

Brewcoffeeworks, tek şubesi olmasına rağmen sadakat kartı uygulaması yapıyor, üstelik 7 kahve sonrasında 2 kahve hediye ediyorlar. Pek çok kahve markasından çok daha cömertler.


Eminönünde otantik denilebilecek pek çok yer var, ama biraz Avrupayi bir cafe/pastanede oturmak isterseniz Brewcoffeworks güzel bir alternatif.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder